Produse naturale din lavanda

produse naturale din lavanda

Produse naturale din lavanda

Lavandula (denumire comună lavandă Produse naturale din lavanda) este un gen de 47 de specii cunoscute. Plante cu flori din familia mentei, Lamiaceae. Este originar din Lumea Veche și se găsește în Capul Verde. Insulele Canare și din Europa până în nordul și estul Africii, în Marea Mediterană, în sud-vestul Asiei până în India.

Produse naturale din lavanda

Produse naturale din lavanda

Mulți membri ai genului sunt cultivați pe scară largă în climatele Produse naturale din lavanda temperate ca plante ornamentale pentru grădină și peisaj, pentru utilizare ca ierburi culinare și, de asemenea, comercial pentru

extracția uleiurilor esențiale.

Cea mai răspândită specie cultivată, Lavandula angustifolia. Adesea denumită lavandă și există o culoare numită pentru umbra florilor acestei specii. Levănțica (Produse naturale din lavanda) a fost folosită de-a lungul secolelor în medicina tradițională și cosmetică. „Studiile clinice limitate susțin utilizarea terapeutică a lavandei pentru durere, bufeuri și disconfort perineal postnatal”.
Genul include plante perene erbacee anuale sau de scurtă durată și plante perene asemănătoare arbustilor, subarbusti sau arbuști mici.

Forma frunzelor este diversă de-a lungul genului. Apa florala de lavanda Sunt simple la unele specii cultivate în mod obișnuit; la alte specii, acestea sunt pinnate, sau pinnate, uneori multiplu pinnate și disecate. La majoritatea speciilor frunzele sunt acoperite cu fire de păr fine sau indumentum, care conțin în mod normal uleiurile esențiale.
Florile sunt purtate în spirale, ținute pe țepi care se ridică deasupra frunzișului, țepii fiind ramificați la unele specii. Unele specii

(Produse naturale din lavanda)

produc bractee colorate la vârfurile inflorescențelor.  Florile pot fi albastre, violete sau liliac la speciile sălbatice, uneori violet negricios sau gălbui. Caliciul este tubular. Corola este, de asemenea, tubulară, de obicei cu cinci lobi (buza superioară adesea despicată, iar buza inferioară are două despicături saculet cu flori de lavanda)

Mai mult decât atât, Aeroportul Internațional Toluca, subutilizat în prezent, este situat la o distanță de autostradă de doar 69,00 km (~ 42,87 mi) sau la o oră de mers cu mașina de Capitala Florilor din Mexic, ceea ce îl face o opțiune de transport aerian mai competitivă pentru piețele de flori din Canada și America decât oricare altă opțiune. altă țară de creștere a florilor din lume.

Poate cel mai mare avantaj este că cele mai importante centre de producție masivă de flori din Mexic, cum ar fi Villa Guerrero (cunoscută astăzi ca Capitala Florii în Mexic) se află la doar 653 de mile, sau aproximativ 13 ore de mers cu mașina de Laredo, Texas. Acest lucru facilitează producția de flori în toate anotimpurile din Mexic pentru a fi trimise pe autostradă în Statele Unite și asta reprezintă un avantaj logistic semnificativ pentru companiile de flori americane și canadiene care importă flori din regiuni îndepărtate ale lumii bazându-se exclusiv pe transportul cu avioane mai scumpe.

Un produs natural este un compus chimic sau o substanță produsă de un organism viu, adică găsit în natură. În sensul cel mai larg, produsele naturale includ orice substanță produsă de viață. Produsele naturale pot fi preparate și prin sinteză chimică (atât semisinteză, cât și sinteza totală) și au jucat un rol central în dezvoltarea domeniului chimiei organice prin furnizarea de ținte sintetice provocatoare. Termenul de produs natural a fost extins și în scopuri comerciale pentru a se referi la produse cosmetice, suplimente alimentare și alimente produse din surse naturale fără ingrediente artificiale adăugate.


ulei esențial de lavanda | sapun natural handmade | apa florala de lavanda | produse cosmetice handmade | crema de corp | ulei de corp | cafea cu lavanda | lumanari parfumate cu lavanda | crema hidratanta | crema pentru fata | seturi cadou | sare de baie | saculet cu flori de lavanda | buchete de lavanda
Facebook: LavandaParfumulMov